2022. már 24.

Miért jobb egy kézműves termék az olcsó importnál?

írta: Lamindra
Miért jobb egy kézműves termék az olcsó importnál?

Nos, erre azt hiszem elég egyszerű a válasz. 

slider_1_uj.jpg

Mindannyian vágyunk az egyedire, hogy kitűnjünk a többi közül, még akkor is, ha követjük a divatcégek által diktált trendeket. Csempésszük bele egyéniségünket az outfitünkbe, mutassuk meg bátran saját stílusunkat! Légy egyedi!

Merj különbözni!

13_egyediviragosbornyaklanclamindrahandmade.jpg

A fogyasztói szemlélet, viszont sokszor azonnal, gyönyörűt, minőségit nagyon olcsón..., és mindenből a nagyon gyorsan szeretne, ami hamar tönkre is megy.

Ha nem silány az alapanyag és a munka minősége, akkor győz a „használom állandóan, nem kell rá vigyázzak, mert olcsó volt, és ha tönkremegy, úgy is veszek másikat” szemlélet. Sajnos!

A kézimunka becsülete újra felértékelődött ebben a rohanó világban. Szinte szomjazunk, hogy megálljunk egy pillanatra és elmélyüljünk gondolatainkban. Ilyen pillanatok során születnek meg a LAMINDRA ékszerei, táskái és egyéb kiegészítői.

nyaklancok2022.jpg

Készítőként sokszor szembesül vele az ember, hogy kiváló minőséget szeretnének vásárolni olcsón, és természetesen tegnapra! Ez lehetetlen küldetés.

Aki valamennyire betekintett már a kézműves életbe, tudja, hogy ez egyáltalán nem így működik.  Ami olcsó és gyors, az nem lesz minőség. Soha, de soha!

Olyannal, hogy egy legálisan elkészített termék mennyi költséggel jár, nem fárasztanálak, kedves Olvasóm! :)

fulbevalok2022.jpgszettek2022.jpg

 

Az általam készített termékek kis szériában készülnek, valóban páratlanok – nem fog szembe jönni Veled az utcán, mivel a kollekció minden egyes darabja kézzel készült, kivételes darab, mely hűen tükrözi viselőjének rendhagyó stílusát.

Készítőként arra is törekszem, hogy az elkészített termékek minőségiek legyenek és megfizethetőek.

slider_1.jpg

Mivel költséget azzal tudok megspórolni, hogy mindent saját magam végzek, így hosszabb az átfutási idő egy egyedi rendelésnél, viszont te is részese leszel az alkotásnak. Az elkészült terméknek mindketten örülünk, hiszen megkapod a szívem-lelkem egy részét is sok-sok pozitív energiával együtt.

foto-gyik.jpg

Azért vásárolj hazai kézműves terméket, és készíttess egyedileg, mert sokáig leled örömöd benne és nem utolsó sorban egy családot támogatsz, nem egy multi zsebét tömöd még nagyobbra!

www.lamindra.hu

Szólj hozzá